Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Τεχνολογία

Huawei Mate 20 Pro: Από το «έξυπνο» κινητό τηλέφωνο στη συσκευή τεχνητής νοημοσύνης (Video)

Η Huawei παρουσίασε τη σειρά Mate 20 κι έτσι έκλεισε μια εποχή, καθώς από το «έξυπνο» κινητό τηλέφωνο μεταφερόμαστε σε αυτό με την «τεχνητή νοημοσύνη» (AI).

 

Τεχνολογία

Google: Αυτά είναι τα νέα «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα, Pixel 3 και Pixel 3 XL (Video)

Η Google παρουσίασε τα νέα «έξυπνα» κινητά τηλέφωνά της, Pixel 3 και Pixel 3 XL, με πολλές καινοτομίες στη λήψη φωτογραφιών και όχι μόνο.

 

Η Google φιλοδοξεί τα νέα Pixel 3 (με αρχική τιμή 799 δολάρια) και τα μεγαλύτερα Pixel 3 XL (από 899 δολάρια) να τα πάνε καλύτερα. Τα Pixel τρίτης γενιάς θα κυκλοφορήσουν αρχικά σε δέκα χώρες (έναντι έξι που είχαν κυκλοφορήσει τα Pixel 2 πριν ένα χρόνο). Στην Ευρώπη θα εμφανισθούν στις αρχές Νοεμβρίου.

 

Τεχνολογία

Selfie: 259 άνθρωποι πέθαναν τα τελευταία έξι χρόνια προσπαθώντας να φωτογραφηθούν

Ποιος θα το περίμενε ότι η προσπάθεια για μια selfie θα μπορούσε να αποβεί θανατηφόρα. Τουλάχιστον 259 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους κατά την τελευταία εξαετία (2011-2017).

 

Συγκεκριμένα, ο μέσος όρος των θυμάτων ήταν 23 ετών, ενώ το 72,5% ήταν άνδρες και το 27,5% γυναίκες, σύμφωνα με μια νέα επιστημονική μελέτη. Τα περισσότερα θανατηφόρα περιστατικά συνέβησαν στην Ινδία και ακολούθως σε Ρωσία, ΗΠΑ και Πακιστάν.

 

Τεχνολογία

Αυτό είναι το πρώτο κινητό τηλέφωνο με μνήμη 10 GB RAM

Πολλές εταιρείες το υποσχέθηκαν, αλλά αυτή που φαίνεται να κάνει πραγματικότητα το πρώτο κινητό τηλέφωνο με μνήμη RAM 10 GB είναι η Oppo.

 

Συγκεκριμένα όπως αποκάλυψε στο Twitter ο χρήστης @Universelce, το Oppo Find X φέρεται να έχει πάρει έγκριση από το αρμόδιο κινεζικό ελεγκτικό όργανο, έχοντας σπουδαία -μεταξύ άλλων- χαρακτηριστικά.

 

 

Τεχνολογία

Η Samsung ανέπτυξε την πρώτη οθόνη που δεν «σπάει» (Video)

Τα κινητά τηλέφωνα κατασκευάζονται από γυαλί όσον αφορά την οθόνη κι αυτό καθιστά το συγκεκριμένο τμήμα τους ευάλωτο σε πιθανές καταστροφές, ακόμα κι από πτώση λίγων μέτρων.