Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Σαν Σήμερα

Ten Sharp - "You"

 

Σαν σήμερα το 1991 ανεβαίνει στο νούμερο 1 της Γαλλίας το ολλανδικό ντουέτο Ten Sharp με το περίφημο "You". Μεγάλη ευρωπαϊκή επιτυχία που έφτασε και στο τοπ 10 της Μεγάλης Βρετανίας. Το 1999 η εισαγωγή του τραγουδιού ακούστηκε στο σουξέ της Jennifer Lopez , "If You Had My Love".

 

 

Σαν Σήμερα

Lenny Kravitz - "It Ain't Over Till It's Over"

 

Σαν σήμερα το 1991 κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ του Ουκρανο-Αμερικανού Lenny Kravitz με τίτλο "Mama Said". Εκεί ακούσαμε το καλύτερο και πιο πετυχημένο του single "It Ain't Over Till It's Over" που θυμίζει πολύ soul της δεκαετίας του 70.

 

Ο Lenny κατέχει και το ρεκόρ με τις περισσότερες πρωτιές στα βραβεία Grammy. Τέσσερις συνεχόμενες από το 1999 μέχρι το 2002.

 

 

Σαν Σήμερα

Mylène Farmer - "Désenchantée"

 

Σαν σήμερα το 1991 κυκλοφόρησε στη Γαλλία ένα από τα εμπορικότερα singles στην ιστορία του Γαλλικού τραγουδιού που έκανε την Mylène Farmer το μεγαλύτερο ποπ αστέρι της χώρας και άλλαξε την ροή της γαλλικής μουσικής σκηνής για πάντα.

 

 

Σαν Σήμερα

R.E.M. - "Losing My Religion"

 

Σαν σήμερα το 1991 μπαίνει στα 20 πρώτα της Μεγάλης Βρετανίας και των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής το διασημότερο τραγούδι των R.E.M. Το "Losing My Religion" δεν κατάφερε να ανέβει στο νούμερο 1 σε καμμία από τις δύο μεγάλες αγορές γιατί την ίδια εβδομάδα κυκλοφόρησε και το album τους που πούλησε σαν τρελό κόβοντας τις πωλήσεις του single.

 

 

Σαν Σήμερα

Seal - "Crazy"

 

Σαν σήμερα το 1991 ανεβαίνει στο νούμερο 1 της Ολλανδίας ο Βρετανός Seal με το πρώτο σόλο single του. Το "Crazy" έγινε επιτυχία σε όλο τον κόσμο αλλά λίγα χρόνια αργότερα θα διπλάσιαζε τα εισοδήματα του με το περίφημο "Kiss From a Rose" που ανέβηκε στο νούμερο ένα της Αμερικής.

 

 

Σαν Σήμερα

Enigma - "Sadeness Part One"

 

Αυτή την εβδομάδα του 1991 το δημοφιλέστερο τραγούδι στην Γερμανία ήταν το "Sadeness Part One" των Enigma δηλαδή του Michael Cretu και της Sandra. Τρεις μέρες αργότερα ανέβηκε και στην 1η θέση της Μεγάλης Βρετανίας και στο Ευρωπαϊκό chart.