Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Σαν Σήμερα

Passenger - "Let Her Go"

 

Αυτή την εβδομάδα του 2013 το νούμερο 1 τραγούδι στη Γερμανία ήταν το "Let Her Go", του Βρετανού Passenger. Στην πατρίδα του έφτασε μια θέση κάτω από την κορυφή και είναι ήδη από τα πιο μοσχοπουλημένα και κλασσικά της δεκαετίας.

 

 

Σαν Σήμερα

Ace of Bace - "All That She Wants"

 

Σαν σήμερα το 1993 παρέμεναν στο νούμερο ένα της Γερμανίας για τέταρτη εβδομάδα οι Σουηδοί Ace of Bace με την μεγαλύτερη διεθνή επιτυχία της χρονιάς. Το "All Τhat She Wants" κατέκτησε μήνες αργότερα και την δύσκολη Αμερική πουλώντας ένα εκατομμύριο αντίτυπα.

 

 

Σαν Σήμερα

Modern Talking - "You're My Heart, You're My Soul"

 

Σαν σήμερα ανεβαίνει στο νούμερο ένα της Γερμανίας το δημοφιλέστερο τραγούδι της ευρωπαϊκής ποπ μουσικής του 1985. Το "You're My Heart You're My Soul" άργησε πολύ να γίνει επιτυχία αφού είχε κυκλοφορούσε 6 μήνες πριν. Τα επόμενα χρόνια το γερμανικό ντουέτο θα γνωρίσει μεγάλες δόξες σε όλο τον κόσμο.

 

Σαν Σήμερα

Alphaville - "Big In Japan"

 

Αυτή την εβδομάδα του 1984 κυκλοφόρησε στην Γερμανία το πρώτο single των Alphaville. Το "Big In Japan" μέσα σε λίγες μέρες έγινε μεγάλη επιτυχία σε όλη την Ευρώπη ενώ λίγο αργότερα το διασκεύασε στα Γερμανικά η συμπατριώτισσά τους Sandra πριν γίνει διάσημη και πουλησε... 125 δισκάκια.

 

 

Σαν Σήμερα

Murray Head - "One Night In Bangkok"

 

Σαν σήμερα το 1985 ανεβαίνει στο νούμερο ένα της Γερμανίας το βασικό τραγούδι από το θεατρικό μιούζικαλ "Chess" που έγραψαν οι δύο κύριοι των ABBA και ο ιεράρχης του είδους Tim Rice.

 

Το "One Night In Bangkok" έχει χρεωθεί στον Βρετανό πρωταγωνιστή Murray Head αλλά το ρεφραίν του τραγουδιού το ερμηνεύει ο Σουηδός Anders Glenmark που είχε προσπαθήσει να πάει και στην Eurovision.

 

 

Σαν Σήμερα

Pet Shop Boys - "Always On My Mind"

 

Σαν σήμερα το 1988 το νούμερο 1 τραγούδι στη Γερμανία και όλη την Ευρώπη ήταν η διασκευή που έκαναν οι Pet Shop Boys στο κλασσικό "Always On My Mind" που είπε πρώτος το 1969 ο BJ Thomas αλλά έγινε γνωστό το 1972 από τον Elvis Presley και το 1982 απο τον Willie Nelson.