Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Σαν Σήμερα

Bee Gees - "Stayin' Alive"

 

Σαν σήμερα το 1978 παρέμεναν για 2η εβδομάδα στο νούμερο 1 των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής οι βασιλιάδες της λευκής Disco Bee Gees με το "Staying Alive" από το διαμαντένιο soundtrack της ταινίας Saturday Night Fever. Ήταν τέτοια η δημοτικότητα τους που για 6 μήνες η 1η θέση ήταν κατειλημμένη από 6 δικά τους τραγούδια!

 

 

Σαν Σήμερα

Bonnie Tyler - "It's a Heartache"

 

Σαν σήμερα το 1978 ανεβαίνει στο νούμερο 4 του βρετανικού chart το "Its a Heartache" της Bonnie Tyler. Παρότι δεν ανέβηκε στο νούμερο 1 ούτε των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής πούλησε περισσότερο από την άλλη μεγάλη της επιτυχία το "Total Eclipse of the Heart" και είναι ακόμα και σήμερα στη λίστα με τα πιο εμπορικά singles.

 

Σαν Σήμερα

John Travolta & Olivia Newton John - "You Are the One That I Want"

 

Σαν σήμερα το 1978 παρέμενε για 14η εβδομάδα στο νούμερο 1 της Γαλλίας το βασικό τραγούδι από την κινηματογραφική μεταφορά του musical Grease.

 

Η ταινία έσπαγε ταμεία παντού αλλά οι Γάλλοι ξεπέρασαν όλα τα ρεκόρ με ατέλειωτες ουρές στις αίθουσες. Το "You Are the One That I Want" με τα είδωλα της εποχής Olivia Newton John και John Travolta ήταν ένα από τα δύο τραγούδια που γράφτηκαν ειδικά για την ταινία.