Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Σαν Σήμερα

Alphaville - "Big In Japan"

 

Σαν σήμερα κυκλοφόρησε στην Ευρώπη το 1ο και πιο πετυχημένο άλμπουμ των Γερμανών Alphaville που περιείχε τις μεγάλες τους επιτυχίες "Sounds Like a Melody", "Forever Young"1 και φυσικά το κλασσικό "Big In Japan" που έγινε top-10 σε όλο τον κόσμο εκτός από ΗΠΑ και Καναδά λόγω των στίχων του.

 

 

Σαν Σήμερα

Nelly - "Dilemma" (feat. Kelly Rowland)

 

Σαν σήμερα το 2002 το νούμερο 1 τραγούδι στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής ήταν η διασκευή που έκανε ο Nelly με τον παραγωγό του Ryan Bower στο κλασσικό "Love Need and Want you" της Patti La Belle από το 1983.

 

Στα φωνητικά η Kelly Rowland από τις Destinys Child.

 

 

Σαν Σήμερα

Bryan Adams - "Heaven"

 

Αυτή την εβδομάδα του 1985 το νούμερο 1 τραγούδι στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής ήταν το "Heaven" του Καναδού Bryan Adams. Άλλη μια περίπτωση όπου ο τραγουδιστής δε θέλει να περιλάβει ένα single στο άλμπουμ του, έπειτα το βάζει με το ζόρι και τελικά γίνεται μεγάλη επιτυχία. Περιέργως στη Μεγάλη Βρετανία πάτωσε.

 

 

Σαν Σήμερα

George Michael - "Faith"

 

Σαν σήμερα το 1988 παρέμενε για 8η εβδομάδα στο νούμερο 1 των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής το 1ο και πιο διαφημισμένο solo album του George Michael. Παρότι έγινε το λάθος από την εταιρεία του να κυκλοφορήσει πρώτο το πολύ κακό single "I Want Your Sex" (το οποίο και ίδιος το αγνόησε έκτοτε), τα πράγματα διορθώθηκαν με το δεύτερο single, "Faith" το οποίο πούλησε σαν τρελό και εκτόξευσε και τις πωλήσεις του album.

 

 

Σαν Σήμερα

Michael Sembello - "Maniac"

 

Σαν σήμερα το 1954 γεννήθηκε ο Αμερικανός τραγουδιστής Michael Sembelo τον οποίο γνωρίσαμε όλοι το 1983 με το single "Maniac" από το soundtrack της ταινίας "Flashdance" που συμπτωματικά κυκλοφόρησε στην πατρίδα του την εβδομάδα των γενεθλίων του.

 

Το Maniac πήγε στο νούμερο 1 και πούλησε τρελά αλλά δυστυχώς δεν τον ξανακούσαμε σε κάτι αξιόλογο.

 

 

Σαν Σήμερα

Supertramp - "The Logical Song"

 

Αυτή την εβδομάδα του 1979 το νούμερο 1 album στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής ήταν το ιστορικό "Breakfast In America" των Βρετανών Supertramp. Εκεί ακούστηκε και το πιο πετυχημένο τους single, το "The Logical Song" το οποίο στην Ελλάδα έγινε κάτι σαν εθνικός ύμνος εκείνη την χρονιά.