Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Σαν Σήμερα

Bee Gees - "Stayin' Alive"

 

Σαν σήμερα το 1978 παρέμεναν για 2η εβδομάδα στο νούμερο 1 των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής οι βασιλιάδες της λευκής Disco Bee Gees με το "Staying Alive" από το διαμαντένιο soundtrack της ταινίας Saturday Night Fever. Ήταν τέτοια η δημοτικότητα τους που για 6 μήνες η 1η θέση ήταν κατειλημμένη από 6 δικά τους τραγούδια!

 

 

Σαν Σήμερα

Carole King - "It's Too Late"

 

Σαν σημερα το 1971 κυκλοφόρησε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής ένα άλμπουμ που είναι ένα κεφάλαιο της Ιστορίας από μόνο του. Το "Tapestry" της Carole King έχει ξεπεράσει μέχρι σήμερα 30 εκατομμύρια σε πωλήσεις και περιείχε ένα νούμερο 1 single με δύο τραγούδια: Το "It's Too Late", που διασκεύασε και η Dina Caroll το 1991 και το "I Feel the Earth Move" που διασκευάστηκε το 1989 και από την Martika.

 

 

Σαν Σήμερα

Savage Garden - "I Knew I Loved You"

 

Σαν σήμερα το 2000 ανεβαίνουν για δεύτερη φορά στο νούμερο 1 των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής οι Αυστραλοί Savage Garden με το "I Knew I Loved You".

 

Ήταν τέτοια η απήχηση του στην χώρα που κατέχει το ρεκόρ στην κατηγορία Adult Chart του Billboard με 124 εβδομάδες !!

 

Σαν Σήμερα

Dire Straits - "Money for Nothing"

 

Σαν σήμερα το 1986 ανεβαίνει στο νούμερο 1 των albums των ΗΠΑ το "Brothers In Arms" των Βρετανών Dire Straits. Παρέμεινε εκεί για 10 εβδομάδες, πούλησε 30 εκατομμύρια και έβγαλε 2 μεγάλες επιτυχίες. Το "Money for Nothing" και το "Walk of Life" που παίχτηκαν χιλιάδες φορές στο MTV τότε.

 

 

Σαν Σήμερα

Men At Work - "Down Under"

 

Αυτήν την εβδομάδα του 1983 το τραγούδι που αγόραζε όλη η Αμερική ήταν το "Down Under" των Αυστραλών "Men At Work". Στην πατρίδα τους είχε κυκλοφορήσει με διαφορετική ενορχήστρωση το 1980 αλλά έγινε επιτυχία έναν χρόνο αργότερα σχεδόν μεταλλαγμένο στην μορφή που το ξέρουμε και σήμερα.

 

Σαν Σήμερα

Van Halen - "Jump"

 

Σαν σήμερα το 1984 κυκλοφόρησε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής ένα από τα πιο πετυχημένα album της mainstream rock των 80s.

 

Το "1984" των Van Halen με την τεράστια νούμερο ένα επιτυχία Jump.