Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Σαν Σήμερα

A-ha: "The Sun Always Shines On TV"

 

Σαν σήμερα το 1986 ανεβαίνει στο νούμερο 1 της Μεγάλης Βρετανίας το 2ο πιο πετυχημένο single των Νορβηγών A-ha. Το "The Sun Always Shines On TV" εξαργύρωσε την τεράστια επιτυχία που είχαν γνωρίσει με το "Take On Me" και το οποίο είχε κολλήσει στο νούμερο 2 της χώρας.

 

Σαν Σήμερα

George Michael - "Jesus to a Child"

 

Σαν σήμερα το 1996 ανεβαίνει στο νούμερο 1 της Μεγάλης Βρετανίας ένα από τα καλύτερα τραγούδια του αείμνηστου George Michael. Το "Jesus to a Child" το έγραψε ο ίδιος και ήταν το 6o και προτελευταιο του νούμερο 1 single στην πατρίδα του.

 

Σαν Σήμερα

Enigma - "Sadeness Part One"

 

Αυτή την εβδομάδα του 1991 το δημοφιλέστερο τραγούδι στην Γερμανία ήταν το "Sadeness Part One" των Enigma δηλαδή του Michael Cretu και της Sandra. Τρεις μέρες αργότερα ανέβηκε και στην 1η θέση της Μεγάλης Βρετανίας και στο Ευρωπαϊκό chart.

 

Σαν Σήμερα

Human League - "Don't You Want Me"

 

Αυτήν την εβδομάδα του 1982 πουλούσε κατά χιλιάδες το 3o album των πρωτοπόρων της ηλεκτρονικής pop μουσικής "Human League". Το "Dare" έμεινε 4 εβδομάδες στο νούμερο 1 των album και η μεγάλη επιτυχία "Don't You Want Me" 5 εβδομάδες στα singles.  

 

 

Σαν Σήμερα

Bonnie Tyler - "It's a Heartache"

 

Σαν σήμερα το 1978 ανεβαίνει στο νούμερο 4 του βρετανικού chart το "Its a Heartache" της Bonnie Tyler. Παρότι δεν ανέβηκε στο νούμερο 1 ούτε των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής πούλησε περισσότερο από την άλλη μεγάλη της επιτυχία το "Total Eclipse of the Heart" και είναι ακόμα και σήμερα στη λίστα με τα πιο εμπορικά singles.