Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Διονύσης Σαββόπουλος

Ο Διονύσης Σαββόπουλος έρχεται στο ιστορικό «Άλσος» (Video)

Ο Διονύσης Σαββόπουλος ανοίξει ξανά το θρυλικό «Άλσος», από τις 22 Νοεμβρίου, και μας απευθύνει προσωπική πρόσκληση στη διασκέδαση.

 

«Ανοίγουμε πάλι το "Άλσος". Το παλιό στέκι του Γιώργου Οικονομίδη στο Πεδίον του Άρεως. Γνώρισε μεγάλες δόξες κάποτε.

 

Εκεί πρωτοεμφανίστηκαν ως "νέα ταλέντα" η Νάνα Μούσχουρη, ο Γιάννης Βογιατζής και ο Χάρυ Κλυν. Και μάλιστα δίπλα στα μεγάλα αστέρια της δεκαετίας του ’50 και του ΄60: τον Μανώλη Χιώτη  και την Μαίρη Λίντα, τον Φλερύ και την Άλμα, την Σοφία Βέμπο, τον Νίκο Γούναρη. Πολλούς.

 

Στην δεκαετία του ΄80, το "Άλσος" έγινε στέκι ξανά, με την  Ελευθερία Αρβανιτάκη και την Οπισθοδρομική κομπανία. Και με την εικαστική φροντίδα τότε, του Αλέξη Κυριτσόπουλου.

 

Μετά πέρασαν χρόνια. Ξανανοίγουμε το "Άλσος" για να ‘χουμε επιτέλους, ένα στέκι στο κέντρο- κέντρο της πόλης. Ήρθε η ώρα να δουλέψουμε για να αποκτήσει πάλι η Αθήνα έναν τόπο ψυχαγωγίας μες στην καρδιά της.

 

Με τους συνεργάτες μου, μέσα στον αγαπημένο κήπο που τόσο άδικα αφήσαμε να απαξιωθεί και να ρημάξει, ανοίγουμε καινούριο στέκι, για να λειτουργεί όλη την εβδομάδα και όλες τις ώρες της ημέρας.

 

Με τραγουδιστές και ηθοποιούς, καραγκιοζοπαίχτες, μάγους και μίμους, συμπεριλαμβανομένου εμού. Ευχαριστούμε τον Ηλία Μαροσούλη που πήρε μια ιδέα μου και ανέλαβε με ενθουσιασμό την σκληρή πλευρά της: το οικονομικό ρίσκο.

 

Ξεκινάμε την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου. Για την ανάκτηση του κέντρου της πόλης.

 

Για ένα στέκι ψυχαγωγίας στην καρδιά της, πιστεύοντας πως η Αθήνα θα το αγκαλιάσει».

 

Πληροφορίες: Ευελπίδων 4, Κυψέλη (Πεδίον του Άρεως), από 22 Νοεμβρίου.

Social Share