Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

To Light Radio Net «γεννήθηκε» σε ένα μικρό χωριό έξω από την πόλη του Βόλου έναν βαρύ χειμώνα του 2013 και με εξοπλισμό έναν υπολογιστή και internet στα χαμηλά (2Mbps) – παίζοντας αγαπημένες χαλαρή εμπορική μουσική από τη δεκαετία του 80 μέχρι σήμερα. Έκτοτε κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι και από το 2015 «κατέβηκε» στην πρωτεύουσα αποκτώντας studio και live εκπομπές.

 

Αυτή η πρωτοποριακή υπηρεσία «γεννήθηκε» από τον Ηλία Π., τότε ραδιοφωνικό παραγωγό στα FM. Η δέσμευση και το όραμα του Ηλία μέσω της χρήσης της δύναμης του διαδικτύου ήταν να συγκεντρώσει ένα ευρύτερο κοινό που αγαπά την ποιοτική διεθνή μουσική, κυρίως pop και στην κατηγορία του easy listening. Μαζί με άλλα αφιερωμένα στελέχη του Light Radio Net, οι στόχοι τέθηκαν στο απώτερο: να γίνει το νούμερο ένα μέρος για περιεχόμενο, γνώση και ανακάλυψη περαιτέρω αυτού του είδους της μουσικής.

 

Το Light Radio Net είναι ένα διαδικτυακό ραδιόφωνο, σύγχρονο τεχνολογικά, που φέρνει το κάτι διαφορετικό που όλοι ψάχνουμε, με μουσική που ντύνει την καθημερινότητά μας και μας συντροφεύει από το πρωί στο γραφείο με πλούσιο non-stop playlist μέχρι το βράδυ που τη συντροφιά αναλαμβάνουν οι παραγωγοί με τις θεματικές εκπομπές.

 

Το ακούς οποιαδήποτε ώρα της ημέρας χωρίς να σε κουράζει το άκουσμά του, με επιλεγμένα τραγούδια που συνδυάζουν άψογα μελωδία και στίχο. Υπάρχει μπόλικη καινούρια εμπορική μουσική σε acoustic version αλλά και παλαιότερα πολυαγαπημένα classics αλλά σε επιλεγμένα remixes. Η ταυτότητα του Light είναι αυτό που αντιπροσωπεύει και η λέξη του: Χαλαρή μουσική που σου φωτίζει τη διάθεση!

 

Το Light Radio δημιουργήθηκε για τους ακροατές που εκτιμούν την ποιοτική μουσική και έχουν απαίτηση να γνωρίζουν τι ακούνε είτε τους συντροφεύει στην εργασία ή αργά στο σπίτι με ένα ποτήρι κρασί.