Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Vlad Savov / The Verge

Huawei Mate 20 Pro: Από το «έξυπνο» κινητό τηλέφωνο στη συσκευή τεχνητής νοημοσύνης (Video)

Η Huawei παρουσίασε τη σειρά Mate 20 κι έτσι έκλεισε μια εποχή, καθώς από το «έξυπνο» κινητό τηλέφωνο μεταφερόμαστε σε αυτό με την «τεχνητή νοημοσύνη» (AI).

 

Συγκεκριμένα, τα νέα κινητά τηλέφωνα της Huawei ενσωματώνουν τον οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 980, φέρουν οθόνη 6,4 ιντσών, την τριπλή κάμερα (συνεργασία της Huawei με την Leica) με έναν κανονικό φακό, έναν ευρυγώνιο κι έναν τηλεφακό ανάλυσης έως και 40 MP, καθώς και τη μεγάλη μπαταρία και αντίστοιχα τη μεγάλη αυτονομία της συσκευής, ενώ ο χρόνος επαναφόρτισης είναι ελάχιστος. Επιπλέον, η εμπρόσθια κάμερα κάνει τις selfie μας... εξωπραγματικές.

 

Στο επίπεδο της ασφάλειας, τα βιομετρικά στοιχεία του κατόχου της συσκευής περνούν σε άλλο επίπεδο μιας και πέρα από την αναγνώριση προσώπου, ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται μέσα στην οθόνη. Στα ηχεία, μας δίνεται η επιλογή Dolby Atmos και το ένα εκ των δύο είναι μέσα στη θύρα φόρτισης (USB Type C). Τέλος, το κινητό τηλέφωνο Mate 20 έχει εγκοπή, η οποία μπορεί να «εξαφανιστεί», και περιβάλλον χρήσης EMUI 9.0 βασισμένο στο λειτουργικό Android P.

 

[Φωτογραφία: Vlad Savov/The Verge]

[Video: YouTube/Pocketnow]

Social Share