Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Memories

Memories

Memories

Κάθε Τετάρτη & Πέμπτη
22:00 - 00:00
Στέφανος

Στέφανος

Μουσική, για εμένα είναι η σημαντικότερη από όλες τις καλές τέχνες, με μάγεψε από πολύ μικρή ηλικία και μου έδωσε τη δυνατότητα να γνωρίσω νέους κόσμους, να εμπλουτίσω τα συναισθήματά μου και να ζήσω μαζί της στιγμές ανεξίτηλες στο χρόνο.

Από τα πρώιμα χρόνια μου ασχολήθηκα ερασιτεχνικά ως DJ, μεγαλώνοντας μου δόθηκε η ευκαιρία να παίξω μουσική στα μεγαλύτερα Club της Αθήνας. Υπήρξα, επί σειρά ετών ένας από τους πιο επιτυχημένους DJs στα "χρυσά χρόνια" της νυχτερινής ζωής στην Αράχωβα και ταξίδεψα σε κοσμοπολίτικα νησιά για να "ντύσω" με τη μουσική μου τις καλοκαιρινές νύχτες αξιόλογων μαγαζιών.

Το 1995 άρχισα να φλερτάρω με το ραδιόφωνο, ξεκινώντας δειλά-δειλά από τον Status, πέρασα στον Best κι έπειτα στον Galaxy. Διένυσα μία δεκαετία αφήνοντας το στίγμα μου με εκπομπές που άγγιζαν τα μεγαλύτερα ποσοστά ακροαματικότητας.

Με οδηγό τη μουσική και μέσο το Light Radio μου δίνεται η ευκαιρία να ταξιδέψω μαζί με τους ακροατές σε μέρη όπου τα συναισθήματα παραμένουν αυθεντικά και αναλλοίωτα. Ακούστε όλες τις εκπομπές του Στέφανου, στο Light Radio Net.

Social Share