Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κινηματογράφος

Κινηματογράφος: "Η παρακμή και η προσπάθεια ανόρθωσής του"

 

Ο κινηματογράφος σήμερα
Όσο περνάνε οι εποχές και με την αλματώδη ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών, ολοένα και περισσότεροι είναι εκείνοι που επιλέγουν να μείνουν σπίτι και να παρακολουθήσουν το καινούριο blockbuster, που έχει κάνει πρεμιέρα, μέσω του υπολογιστή τους. Οι ιστοσελίδες που προσφέρουν ταινίες Online αυξάνονται και πληθαίνουν μέρα με τη μέρα, και έτσι ο κινηματογράφος έχει χάσει την αίγλη του.

Κινηματογράφος

Ο Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο θα μεταφέρει τον «Πινόκιο» στο Netflix - Ποια η πλοκή της ταινίας

Ο σπουδαίος σκηνοθέτης Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο έχει ανακοινώσει, εδώ και δέκα χρόνια, την πρόθεσή του να μεταφέρει την ιστορία του «Πινόκιο» στη μεγάλη οθόνη, αλλά αυτό τελικά θα γίνει στο Netflix.

 

Συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης θα συνσκηνοθετήσει την ταινία μαζί με τον Μαρκ Γκούσταφσον κι η ιστορία θα εκτυλίσσεται στην Ιταλία μετά τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο όπου «όλοι συμπεριφέρονται σαν μαριονέτες εκτός από τις μαριονέτες».

 

Κινηματογράφος

Φαβορί για τα Όσκαρ η νέα ταινία του Λάνθιμου, «The Favourite» (Φωτογραφία & Video)

Η ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, «The Favourite», απέσπασε τρεις υποψηφιότητες -τις περισσότερες από κάθε άλλη- στα Gotham Awards κι έτσι χρίζεται ως ένα από τα μεγάλα φαβορί στον δρόμο για τα Όσκαρ όπως αποκάλυψε το Hollywood Reporter.

 

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.