Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
2020

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ! 2020 IS LOADING...

 

Κάθε χρόνο, τέτοιες ημέρες, με πιάνει η ίδια νοσταλγία. Έρχονται  Χριστούγεννα ... Από μικρή που ήμουν, περίμενα δώρα, βόλτες σε στολισμένα παρκάκια, διακοπές και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ένα παιδί... 

Μεγαλώνοντας τα ίδια περιμένω, δεν άλλαξα και πολύ, με την διαφορά όμως ότι κάθε χρόνος που περνάει μου αφήνει σημάδια. Σημάδια που θυμίζουν ότι η ζωή προχωράει...

Πως περνάνε τα χρόνια, κι αλλάζουν οι καταστάσεις γύρω μας, μα πιο πολύ πόσο αλλάζουμε ΕΜΕΙΣ.

Φεύγουν οι μέρες  και στο πέρασμα τους, παίρνουν μαζί τους τόσα συναισθήματα, άλλα που δεν θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας και άλλα που δεν θέλουμε να θυμόμαστε ότι υπήρξαν. Γιατί υπήρξαν. 

ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ. Αυτός ο μήνας, αν και είναι ο τελευταίος  του χρόνου, είναι ο πιο σημαντικός. Φέρνει μπροστά στα μάτια σου, σαν ταινία μικρού μεγέθους, όλο το χρόνο που πέρασες, με τις στιγμές ΣΟΥ. Κάποιες καλές, κάποιες άσχημες. Μα όλες ήταν Δικές ΣΟΥ.  

 

Ένας μικρός Απολογισμός που θα σου δώσει την δύναμη να συνεχίσεις. 

 

Έχεις έναν μήνα ολόκληρο, να σκεφτείς τι σε κράτησε πίσω, τι σε πήγε μπροστά, ποιες επιλογές σου έφεραν τα αποτελέσματα που ήθελες και ποιες αυτά που δεν ήθελες. Ένας μήνας για να τακτοποιήσεις τις σκέψεις ΣΟΥ, ώστε το νέο έτος να σε βρει πιο Έτοιμο από κάθε άλλη φορά.

Κοίταξε τον εαυτό σου  στον καθρέφτη και δες τι είναι αυτό που ΣΟΥ αρέσει πάνω σου και κράτησε το σφιχτά. Ψάξε Μέσα ΣΟΥ να καταλάβεις τι είναι αυτό που σε βαραίνει και πέταξε το χωρίς να το σκεφτείς. 

Κράτα λοιπόν αυτά που σε κάνουν να νιώθεις Όμορφα, μέσα και έξω. Να σε βρει ο νέος  χρόνος ανάλαφρο από άσχημες σκέψεις και γεμάτο από την εικόνα σου. 

 

Κάνε το ίδιο και με τους Ανθρώπους... αλίμονο , αν ήμασταν ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.

 

Υπάρχουν χαρακτήρες και χαρακτήρες, δεν ταιριάζουμε με όλους, δεν γίνεται. Δεν μπορεί να γίνει…

Κράτα κοντά ΣΟΥ εκείνους που πραγματικά θέλεις στην Ζωή σου, οι υπόλοιποι θα βρουν κάπου να πάνε, μη σε νοιάζει... Δώσε σημασία σε εκείνους που έχουν κάτι να σου πουν, που έχουν κάτι να σου προσφέρουν.

Μην διώχνεις ανθρώπους από κοντά σου που σε αγαπούν. Εκείνοι μπορούν και σε ανέχονται τις στιγμές εκείνες που και εσύ ο ίδιος δεν αντέχεις τον εαυτό σου.

Αυτή Η ΧΡΟΝΙΑ ας είναι μια καλή ευκαιρία να γνωριστείς από την αρχή με το εγώ σου, χωρίς ανασφάλειες και προκαταλήψεις. Απλά Να Είσαι Εσύ. Να είσαι ο Εαυτός σου. Αληθινά.

Και να Είσαι Σίγουρος ότι το ΝΕΟ ΕΤΟΣ θα σε βρει Γεμάτο και Ευτυχισμένο.

Και όταν εμείς  αγαπάμε την εικόνα μας , μας αγαπάνε και οι άλλοι!

 

ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ!

 

[Πηγή εικόνας: https://happynewyear2020.club]

 

Social Share