Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Yumi Zouma

Το electropop group Yumi Zouma ενηλικιώνεται

 

H αρχή είναι το ήμισυ του παντός!

Το electropop group Yumi Zouma ξεκίνησε το 2013 ως μία ομάδα τριών φίλων που επιχειρούσε να γράψει demos στο σπίτι στην πόλη του Christchurch της Νέας Ζηλανδίας. Τα μέλη του συγκροτήματος Yumi Zouma άρχισαν να κυκλοφορούν τα πρώτα τους τραγούδια στην δισκογραφική εταιρία Cascine από το Μπρούκλιν και κατόπιν προσκλήθηκαν να συμμετάσχουν στην ομάδα της εταιρίας κυκλοφορώντας την πρώτη τους δουλειά, ένα EP τεσσάρων τραγουδιών (EPI).

 

EPI

Το πρώτο άλμπουμ κυκλοφόρησε στις αρχές του 2014, αγκαλιάστηκε πολύ γρήγορα από το μουσικό κοινό κυρίως σε βινύλια (!) και συνάμα δημιουργήθηκε μια σημαντική συνεργασία με τα μέλη του συγκροτήματος Air France (σουηδικό ντουέτο) από το οποίο απέκτησαν και μεγάλη επιρροή.

 

Η σημαντική συνεργασία...

To νέο σχήμα των Yumi Zouma αντικατέστησε την Kim Pflaum με την Christie Simpson στα φωνητικά και το 2015 κυκλοφόρησε το EPII. Το συγκρότημα απέκτησε φήμη κάνοντας συναυλίες στην Αυστραλία, την Αγγλία, τη Γαλλία, τον Καναδά, στις δύο ακτές των ΗΠΑ και στη Νέα Ζηλανδία, όπου και άνοιξαν τη συναυλία της Lorde.

 

Η μετακόμιση και το 3ο άλμπουμ

Σύντομα τα μέλη εγκαθίστανται στη Νέα Υόρκη, στο Ώκλαντ και το Παρίσι όπου ηχογράφησαν το πλήρες σετ τραγουδιών, με τίτλο "Yoncalla" όσο ήταν μαζί σε τουρνέ. Έκτοτε απέκτησαν μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα και σήμερα κυκλοφορούν το νέο τους EPIII. 

 

Αγαπημένα μας τραγούδια που ακούμε στο Light Radio Net είναι το "Persephone" και στο νέο playlist του ραδιοφώνου μπορείτε να απολαμβάνετε το νέο τους track "Crush (It's Late, Just Stay)"

Social Share