Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
UK Top 20

UK Top 20

UK Top 20

Κάθε Δευτέρα
18:00 - 20:00
Μενέλαος

Μενέλαος

Η σχέση μου με τη μουσική μετράει αρκετά χρόνια, αλλά πιο συγκεκριμένα με τα charts και τις λοιπές μουσικές λίστες περιορίζεται σε μόλις μια επταετία. Βέβαια, όσο ενδιαφέρουσες και να είναι οι νέες κυκλοφορίες, οι πρωτοεμφανιζόμενοι καλλιτέχνες και τα φρέσκα hits, τα κλασικά και διαχρονικά κομμάτια, όπως και οι μουσικοί θρύλοι που ζουν ακόμα, συνεχίζουν να με συναρπάζουν και νομίζω πως μπορεί να με συναρπάζουν και για πάντα. Γι' αυτό κιόλας αγαπώ το Light Radio!

Το Light Radio με τις ανανεωμένες μουσικές επιλογές του από παλιές δεκαετίες μέχρι και σήμερα έχει τη δυνατότητα να σας συντροφεύσει αποτελεσματικά όπου κι αν είστε. Παρόλα αυτά, όσον αφορά στις δικές μου εκπομπές, θα επικεντρωθώ στα τραγούδια του σήμερα και του τώρα.

Μαζί, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη το απόγευμα θα μετράμε αντίστροφα τις 20 μεγαλύτερες επιτυχίες τη δεδομένη στιγμή σε Αγγλία (UK Top 20) και Αμερική (Billboard Top 20). Και φυσικά δε θα λέμε ούτε θα ακούμε μόνο αυτά! Συντονιστείτε λοιπόν, μιας και έχω ανάγκη από μερικούς συνεπιβάτες σε αυτό το νέο μουσικό ταξίδι…

Social Share