Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Paris Tsoulfas

City News

City News

Κάθε Τρίτη
20:00 - 22:00
Πάρις

Πάρις

Κάθε Τρίτη βράδυ, από τις 20:00 μέχρι και τις 22:00 συντονιστείτε στο Light Radio και την εκπομπή «City News». Ο Πάρις του αγαπημένου λονδρέζικου κοινού και όχι μόνο! Η εκπομπή θα περιλαμβάνει εκτός των μουσικών νέων παιχνίδια, quiz, αναδρομές στο παρελθόν αλλά και τα νέα που διαδραματίζονται στην πόλη και τα πέριξ!

Krikor Kevorkian
Ξεκάθαρα παιδί της πόλης, λατρεύω να ζω μέσα στο καυσαέριο, τη φασαρία και τον κόσμο… αρκεί να είμαι στο σπίτι μου! Οι φίλοι μου εκτιμούν το χιούμορ μου και την ικανότητά μου να λειτουργώ - προς όφελός τους - ως ψυχολόγος! Αρθρογράφος σε διάφορα sites και blogs (πάνω από δεκαετία) και ραδιοφωνικός παραγωγός τα τελευταία τρία χρόνια ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ εθελοντικά μέσα στην κρίση της Ελλαδάρας! Επιβιώνω λειτουργώντας ένα café-bar στο Κουκάκι! Τα χόμπι μου είναι τα ταξίδια που θα ήθελα να κάνω αλλά δεν κάνω (!) και οι συγκεντρώσεις σε σπίτια παίζοντας με τις ώρες επιτραπέζια με καλούς φίλους! Υ.Γ. Το όνομά μου είναι Αρμένικο (λόγω καταγωγής, όχι από λόξα των γονιών!!)

Μέρφη Φωτιάδου
Ανήκω στην κλασσική πλέον κατηγορία των ανθρώπων «μη μου μιλάτε αν δεν πιω πρώτα καφέ». Αφού πιω όμως, μπορώ να γίνω η καλύτερη σου φίλη! Η μουσική έπαιζε πάντα σημαντικό ρόλο στη ζωή μου γι’ αυτό ξεκίνησα να ασχολούμαι μ’ αυτήν από τα 18 μου, παίζοντας σε διάφορα μαγαζιά. Το μικρόβιο του ραδιοφώνου μου κόλλησε στην ηλικία των δέκα ετών έπρεπε όμως να περάσουν «λίγα» ακόμα χρόνια για να ασχοληθώ μαζί του επαγγελματικά. Αυτό που σίγουρα με χαρακτηρίζει είναι ότι είμαι αρκετά επικοινωνιακή αλλά και το ότι με εκνευρίζει η αργοπορία. Γνήσιο διδυμάκι, ε; Υ.Γ. Το όνομά μου είναι Ελληνικό (λόγω Ποντιακής καταγωγής, όχι από λόξα των γονιών).

Social Share