Γιώργος

Η πρώτη επαφή του Γιώργου με τη μουσική ήταν στα 7 όταν άρχισε να φοιτά κλασσική κιθάρα στο ωδείο της γειτονιάς του. Αργότερα φοιτώντας σε μουσικό σχολείο άρχισε να γνωρίζει νέους ήχους, συμμετέχοντας σε διάφορα μουσικά δρώμενα.

Επίσης άρχισε να ασχολείται με το κοντραμπάσο, ενώ το τελευταίο διάστημα έχει εισχωρήσει στον ιδιαίτερο κόσμο της jazz. Φανατικός της Βρετανικής μουσικής κουλτούρας. Το Half ‘n’ Half είναι μια δίωρη εκπομπή, που όπως προδίδει και ο τίτλος αποτελείται από 2 μέρη.

Κάθε εβδομάδα θα υπάρχουν 2 αφιερώματα σε συγκεκριμένα είδη μουσικής, από διάφορους καλλιτέχνες ή σχήματα. Στόχος είναι να οδηγηθούμε σε ξεχωριστά μουσικά μονοπάτια, έχοντας πολλές μουσικές επιλογές,ανάλογα με τη ψυχική διάθεση του καθενός.Παράλληλα,το half ‘n’ half θα μας ενημερώνει για τα events που αξίζουν τη προσοχή σας ενώ θα αγγίζονται ιδιαίτερα θέματα της επικαιρότητας.

Η εκπομπή θα προσανατολίζεται στα εξής είδη: indie/post rock, brit pop, electronic, trip hop, soul, jazz-neo jazz, RnB, experimental, ambient.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή συνεργασία, επικοινωνήστε στο:
info[at]light-radio.net