Αλεξάνδρα

Η μουσική ήταν πάντα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου και με ακολουθούσε σε κάθε μου βήμα - κυριολεκτικά. Πού με χάνεις πού με βρίσκεις, είμαι μονίμως με ακουστικά για να γίνονται οι διαδρομές και οι βόλτες μου ομορφότερες. Αγαπημένες μου στιγμές είναι εκείνες οι βόλτες στο κέντρο της Αθήνας ακούγοντας μουσικές που ταιριάζουν κάθε φορά με τη διάθεσή μου.

Θα με δεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς να σιγοτραγουδάω τους στίχους ή να παίζω τον ρυθμό του τραγουδιού με το χέρι ή το πόδι μου, ειδικά εάν είναι ένα κομμάτι ή μία μπάντα που ανακάλυψα πρόσφατα.

Αφού λοιπόν πήρα κι εγώ το ωραίο μου πτυχίο, δεν άφησα να περάσει πολύς χρόνος και ξεκίνησα να ψάχνω για πράγματα τα οποία θα δίνουν νόημα στην καθημερινότητά μου. Γιατί δεν είμαστε μόνο για να πηγαίνουμε στις δουλειές μας, να πληρώνουμε λογαριασμούς και να ζούμε μία ρουτίνα βρε αδερφέ. Το ραδιόφωνο για μένα είναι τρόπος έκφρασης και είναι κάτι που με γεμίζει πολύ γι’αυτό και είμαι εδώ στο Light Radio, καθώς απαρτίζεται από άτομα που αγαπούν εξίσου τη μουσική.

Μαζί θα περνάμε τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας και θα καλωσορίζουμε τη νέα εβδομάδα, θα μοιραζόμαστε ιδέες, μουσικές ανησυχίες και ό,τι άλλο προκύψει!

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή συνεργασία, επικοινωνήστε στο:
info[at]light-radio.net

Light Radio