Λουκάς

Ο Λουκάς ασχολείται τα τελευταία 47 χρόνια με την μουσική. Αρχικά σαν ακροατής οποιουδήποτε ραδιοφώνου υπήρχε στα μεσαία κύματα της εποχής και τα FM αργότερα. Την δεκαετία του 80 κι αφού τα εγκεφαλικά του κύτταρα και τα ράφια του δωματίου του είχαν ήδη γεμίσει από μουσικές παντός είδους αποφάσισε να ασχοληθεί και επαγγελματικά μ αυτές αρχικά ως dj την εποχή της κονσόλας του βινυλίου και μετά σε δύο ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αθήνας και της Ξάνθης. Τα ακούσματα συνεχίστηκαν πια με το ίδιο πάθος με ιδιαίτερη έμφαση στις ιστορίες που γεννάνε τα τραγούδια, κάθε ανακατεμένη νότα που γίνεται γνωστή δισκογραφικά έχει ένα παραμύθι πίσω της.

Καλό ή κακό αλλά αρκετό για να γίνει ένα μικρό κεφάλαιο στην Ιστορία της μουσικής. Τέτοια παραμύθια κρύβει και ένα συγκεκριμένο κεφάλαιο της Ευρωπαϊκής μουσικής. Ο διαγωνισμός της Eurovision που όλη η Ευρώπη αγαπάει να μισεί κάθε άνοιξη για τα τελευταία 61 χρόνια.

Τoν αγαπάει όταν κερδίζει και τoν μισεί όταν χάνει. Αλλά πάντα τoν βλέπει, όπως πάντα τoν βλέπει και τoν κριτικάρει και ο Λουκάς. Τα παραμύθια που γέννησαν τα τραγούδια του διαγωνισμού ή που γεννήθηκαν, από αυτά θα μοιραστεί μαζί μας τα βράδια της Τρίτης από τα βάθη του χρόνου μέχρι τις προετοιμασίες για τον κάθε επόμενο διαγωνισμό. Όσοι πιστοί αλλά και άπιστοι προσέλθετε για ένα δίωρο δικαίωμα στην ελαφρότητα του Ευρωπαικού Μουσικού Είναι…

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή συνεργασία, επικοινωνήστε στο:
info[at]light-radio.net

Light Radio